Content

Sunday, November 30, 2014

Leidi ja Pätu

Pole vist ühtegi pildistamist nii kaua planeerinud, kui seda tegin enda kalli Leidiga. Kui mõtted olemas olid, siis polnud aega, sest üks meist on koguaeg Tartus ja teine Tallinnas. Nüüd kui kaks nädalat tagasi kindla päeva paika panime, ei osanud oodata ka, et see päev nii krõbedalt külm ja talvine tuleb.
Kuna selliseid pildistamisi planeerides mõtled kohe ka pisidetailidele, siis pildistamine ei olnud sugugi selline nagu ootasime. Outfit, mis sai juba ammu välja valitud, ei olnud absoluutselt ilmale vastav. Plaan oli kasutada ka värvilist tossu, kuid sellestki suurt midagi välja ei tulnud, üks toss ei töödanud ja teine kestis nii lühikest aega, et me ei jõudnud reageerida. Koht, kuhu tahtsime pildistama minna oli kadunud või me lihtsalt ei leidnud seda üles, seega olime sunnitud kasutama käepäraseid kohti. Kõik oli pretty much vastupidine sellele mida tahtsime. :D
Kuid kuna alati tuleb valmis olla kõigeks, siis saime imehästi hakkama. Sest õnneks oli Leidil kapist soe kasukas haarata, minu imearmas boyfriend tegi head peegeldamistööd ja ka pildid jäid ägedad. :)








1 comments:

Grete Maria Kesa. Powered by Blogger.

Blog Archive

Slider