Content

Saturday, October 25, 2014

Katrina

Üks parimaid võimalusi enese arendamiseks on pildistada teist fotograafi. Seda ma ka tegin, seekord valisin katsejäneseks enda imeilusa klassiõe Katrina.
Ilm oli üsna krõbe, kui aus olla, siis tegelikult oli krõbe ainult tuul. Süü võis olla ka asukoha valikul, sest linnahall on ju ikkagi mereääres. Valguse mõttes oli ilm üsna hea, sest  päike on juba päris madalal ja ei sega enam nii võrd. Kuigi jah, peab tunnistama, et pilves ilmadega on tunduvalt lihtsam + silmad ei lähe kissi.  Kuna ma olin kindad maha unustanud ja Katrina oli seelikuga, siis kaua me seal vastu ei pidanud, kuigi me oleks tahtnud kõik nurgatagused läbi käia, sest come on linnahall on nii badass koht, ja pakub palju erinevaid võimalusi. :D
Pildistamise alguses läheb alati 15 minutit vähemalt sellele, et kaameral õige valguse ja õiged võttenurgad paika saaks, kuid seekord läks päris kiiresti. Ilmselt tuul kiirustas meid tagant.
Üks positiivsemaid asju teise fotograafi pildistamisel on see, et ta teab, kuidas ta peaks ise kaamera ees olema, kuna ta on tavaliselt ise kaamera taga. Ja no muidugi veel see asi, et ta saab aru, kui sa ei jaksa kõike pilte kohe järgmiseks päevaks ära töödelda, HAHA :D Mitte, et see sugugi halb asi oleks, et inimesed enda pilte ruttu näha tahavad, sest muidugi ootusärevus on ju suur, ja kui mina oleks pildistatav, siis muidugi tahaks ka kohe ja nüüd enda pilte!











0 comments:

Post a Comment

Grete Maria Kesa. Powered by Blogger.

Blog Archive

Slider